Oldalletöltések száma: 6154211
2018. március 18. vasárnap 08:48,
Sándor és Ede napja van.

Ha ügyet akar intézni, ki sem kell majd mozdulnia otthonról

szamitogep nak huA digitális világnak sok előnye van, többek között az is, hogy számtalan ügyünket otthonról intézhetjük e-mailben, erre kialakított online felületeken. Legjobb példa erre a banki ügyintézési szokások változása, mind többen utalnak, vagy folytatnak banki tranzakciókat számítógépen, okostelefonon.

   Januártól a bankokhoz, távközlési és más közműcégekhez hasonlóan az ügyfelek az állammal is új, egységes online platformon keresztül kommunikálhatnak és intézhetik az ügyeiket. Jön a személyre szabható ügyintézési felület – írta a Portfolio.hu.

   2018. január 2-tól új ügyintézési felületet használhatnak az állampolgárok és a gazdálkodó szervezetek – jelentette be a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ Zrt.) keddi tájékoztatóján. A társaság már korábban ismertette, hogy a NISZ Zrt. által vezetett konzorcium 8,385 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a Közigazgatás- és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program „Adminisztratív terhek csökkentése” című konstrukció keretében.
   Az érintettek egyszerű, személyre szabható felületen vehetik igénybe a közigazgatás által nyújtott szolgáltatásokat. Egykapus technológiai platformról van szó, amit Személyre Szabott Ügyintézési Felületetnek (SZÜF) nevez a kivitelező.
   Az új portált asztali számítógépről és mobileszközről is el lehet majd érni. Az ügyintézési felületre elsőként csak ügyfélkapus azonosítással, a jövőben azonban többféle azonosítási mód közül választva – eSzemélyi, telefonos azonosítási kód – lehet majd belépni.
   A NISZ Zrt. közleménye szerint az új felület január 2-ától pilot-jelleggel lesz elérhető, ezért az indulást követő hetekben az első tapasztalatok, a tesztek és a felhasználói visszajelzések alapján elvégezzük a rendszer finomhangolását. Az indulást követően alakul ki a végleges tartalom, fokozatosan újabb és újabb elektronikus szolgáltatások érhetőek majd el.
   A Magyarorszag.hu portál változatlanul elérhető és használható lesz. A párhuzamosságot addig tartják fenn, míg az új e-ügyintézési platform elérhetősége, szolgáltatásai és funkciói a felhasználók szélesebb körében ismertté nem válnak.
   A rendszer részét képezi az ePapír, az ingyenes, hitelesített üzenetküldő szolgáltatás. Segítségével a felhasználók elektronikus úton léphetnek kapcsolatba azokkal az e-ügyintézést biztosító hazai szervezetekkel vagy hivatalokkal, amelyek csatlakoztak az ePapír rendszerhez. Ez gyakorlatilag egy biztonságos e-mailszolgáltatásra hasonlít – írta a Portfolio.hu.

Hírlevél

A velencei-tavi időjárás-előrejelzéshez kattintson a kép közepére!

 

HANGOS-

      KÖNYV

 


                   csak fuss hangos borito

Csak fuss!

Novellák. Felovassa:
Máté G. Péter

   Ingyen letölthető innen                   eldobott boritoEldobott asszony


Novellák.
 Felolvassa:
Máté G. Péter
.

   Ingyen letölthető 
innen               

 

 

Lopott éjszakák


Novellák.
 Felolvassa:
Máté G. Péter
.
   
   Ingyen letölthető
 innen


                  szakallas


A szakáll
as angyal


Novellák. Felolvassa:
Máté G. Péter
   
   Ingyen letölthető: innen

 

          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


 

E-könyvek 
innen ingyen letölthetők

Hódító zsebszörnyek


Véres galamb 


CSAK FUSS!

 

Hibázók és bűnözők 
 

Józsefváros hercegnője
 

Vészcsengő 
 

Lopott éjszakák 
 

Szakállas angyal

Láthatatlan lények


Velencei-tavi szolgáltatás, információ?
Itt keresse!

 

A Vétó ügyvédje,
kérje Ön is a tanácsát
!

 

Milyen világnap van ma?
 

Feng Shui tanácsadónk
az első Feng Shui Centrum


Még több információ a velencei-tavi szolgáltatásokról


Számítástechnikai kellékek.
PC bolt Gárdonyban
.