Oldalletöltések száma: 10637958
2020. február 27. csütörtök 23:40,
Ákos és Bátor napja van.

Megváltozik a Vétó neve

vetoOlvasóink immár több mint egy évtizede megszokhatták a v-to.info nevet. Vannak, akik Vétóinfoként hivatkoznak rá, mások, a többség csak Vétóként. Úgy ahogy beszélünk valakiről, vagy valamiről, akit, amelyet megszerettünk. Ez a tíz éve a köztudatba beépült név változik meg hamarosan.

   De azért olyan nagy változástól nem kell tartani, hiszen a Vé név ezután is megmarad, ahogy a v-to.info is egy darabig. Február 24-éig ugyanis még elérhető a www.v-to.info oldal is, de már használható a www.v-to.eu név is.

   Joggal tehetik fel a kérdést, mi indokolja e névváltoztatást? A válasz nagyon is prózai. Miután a Vé ingyenesen elérhető lap, amelynek parányi szerkesztősége teljesen ingyen dolgozik, mert a lap függetlensége megőrzése érdekében nem ad helyet hirdetéseknek és nem kér semmiféle támogatást sem, emiatt nagyon is oda kell figyelni a költségekre. Vagyis a névváltoztatás oka egyértelműen pénzügyi.
   Reméljük, hogy a Vé új neve, amely nem is annyira tér el a korábbitól, hamarosan közismert lesz és olvasóink továbbra is velünk maradnak.