Oldalletöltések száma: 10638001
2020. február 28. péntek 01:11,
Elemér napja van.

Van már jég a Velencei-tónál

jegpalya velencen mtiJanuártól már lehet majd korcsolyázni Velencén, írtuk az óesztendő utolsó előtti napján. Miután a Velencei-tó jegére mindinkább hiába várunk ezen a télen (bár még akár be is fagyhat), a korcsolyázni vágyók más lehetőséget kerestek.

   Pár nappal ezelőtt még egy-két fontos információ nem állt rendelkezésre a megnyíló velencei műjégpályáról, de mostanra kiderült az egyik legfontosabb tény, az hogy idén is a 2017-es árakon lehet Velencén korcsolyázni.

   A január 3-án megnyílt korcsolyapályán a 14 év alattiak 700, a felnőttek 1000, míg a nyugdíjasok 700 forintért sportolhatnak. Ezeken kívül lehet tíz alkalmas bérleteket is vásárolni, továbbá korcsolyát bérelni.
   A jég szerelmesei a városi könyvtár mögötti parkolóban (egykor itt működött nyaranta a Kastélypark Színpad) találják a jégpályát. A város hivatalos Facebook oldalán látható szórólapról az is kiderül, hogy a pályán annak biztonságos üzemeltetése miatt csak meghatározott számú korcsolyázó tartózkodhat egyidejűleg. Vagyis még az is meglehet, hogy olyan várólista alakul ki, mint egy menő amerikai étteremben.