Oldalletöltések száma: 6665040
2018. június 21. csütörtök 16:31,
Alajos és Leila napja van.

Velenceieknek ingyenes marad, a többiek automatánál fizethetnek

parkoloautomata velencen media24 huNyilvánvalóan nem lesznek túl népszerűek, ahogy sehol sem azok a világban, mert fizetni senki sem szeret, bár lehet, hogy a vitákat megelőzi és kényelmesebbé is teszi a parkolást. Ha ugyan kánikula idején egyáltalán lesz parkolóhely a Velencei-tó közelében.

   Három új parkolóautomatát szereltek fel Velencén. A berendezések az első hetekben tesztüzemmódban működnek az informatikai háttér ellenőrzése, az online parkolási feltételek kialakítása okán. A hírről a Media24.-hu számolt be.

   Az automatákat kedden szerelték fel a Béke utcában a vasútállomásnál, az Ifi Hotel melletti területen és a Tópart utcában a Hősök parkja tó felőli oldalán. Később, az éles működés kezdeti időszakában, napközben a Velence Városgazdálkodási Kft. munkatársai a helyszínen segítik majd az érkezőket abban, hogy az automaták használatát minél könnyebben elsajátítsák.
   A parkolóautomatákból befolyó bevételt, mint ahogyan minden parkolásból származó bevételt a város infrastrukturális fejlesztéseire használják fel. A parkolás a helyi lakosoknak továbbra is ingyenes marad. Ehhez elegendő a lakcímkártyájuk fénymásolatának elhelyezése, belül, az autó szélvédőjénél.
   A velencei vasútállomásnál a felső parkolók a vonattal továbbutazók autóinak elhelyezésére szolgálnak, azok továbbra is ingyenesek maradnak – írta a Media24.hu.