Oldalletöltések száma: 6331761
2018. április 21. szombat 10:01,
Konrád és Zelmira napja van.

Egyetlen díjazott volt idén a Velencén élő orvos

miniska istvan dr photoshelter comÖrömmel adunk hírt mindig arról, ha egy arra érdemes embert tevékenysége okán közössége elismeri. Ezúttal egy velencei orvos kiemelkedő szakmai sikeréről kaptunk hírt.

   Az üzem-egészségügyi szakterület legmagasabb elismerésében részesült dr. Miniska István. A velencei illetőségű szakember, a MOL orvos-tanácsadója, a Magyar Üzemegészségügyi Tudományos Társaság által alapított Tóth Imre Emlékérmet vehette át Sümegen – írta a Media24.hu.

   A szeptember végén megtartott szakmai – sorrendben 37. – kongresszus díjátadóján, „a foglalkozás-egészségügy területén – különös tekintettel a vegyiparban – végzett kiemelkedő szakmai munkájáért” vehette át dr. Miniska István azt elismerést. A most kitüntetett a 26. díjazott, aki kiérdemelte ezt a rangos díjat annak 1998-as alapítása óta.
   Az elismerés értékét növeli, hogy idén ő volt az egyetlen, aki átvehette az emlékérmet. Az alapítók szabályzata előírja, hogy a kitüntetést az az orvos kaphatja, aki a „foglalkozás-orvostan szakmában maradandót alkotott, kiemelkedő tudományos vagy oktató, vagy gyakorlati tevékenységével” – derül ki a Media24.hu ínformációjából.
   Dr. Miniska István sebész-traumatológus és foglalkozás-egészségügyi szakvizsgával rendelkező szakorvos, aki nem csak Velencén lakik, de a tóparti kisvárosban magánpraxist is folytat szakterületén.