Adóügyeket is helyben intézhetnek a Velencei-tó térségének lakosai

kormanyablak kormanyhivatal huAmikor az ember ügyintézésre kényszerül, közel sem mindegy, hogy mennyire van közel lakóhelyéhez az a hivatal, ahol fogadják. Január elsejétől sokak élete válik könnyebbé, mert négy újabb helyszínen is várják az ügyfeleket adóügyeik intézésével.

   Fejér megyében egyszerre négy kormányablakban nyílik NAV ügyfélszolgálat. 2018. január 3-ától Enyingen, Gárdonyban, Móron és Martonvásáron is lehetősége lesz a megyében élőknek, hogy a Fejér Megyei Kormányhivatal kormányablakaiban intézzék adóügyeiket.

   Ahogy a Fejér Megyei Kormányhivatalának közleményéből kiderül, az új NAV-ablakokban változatlan szolgáltatásokkal várják a hivatal munkatársai az ügyfeleket. A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál megszokott ügyintézési lehetőségek ezentúl a négy kormányablakban is biztosítottak lesznek, így például az igazolások kiadása, adókártya, egészségügyi szolgáltatási járulék, folyószámla, ügyfélkapu-ügyintézés, a bevallások, beadványok átvétele és a bevallások javítása, csekk kiadása.