Oldalletöltések száma: 7021177
2018. augusztus 16. csütörtök 03:02,
Ábrahám napja van.

Jó szívvel adnak ruhát, ebédet Velencén

etelosztas infotatabanya huNagyon szomorú az az állapot, amikor emberek, vagy egész családok mások segítségére, jóindulatára szorulnak ahhoz, hogy ruhához juthassanak, egyszer-egyszer jóllakhassanak. De amennyire szomorú ez az állapot, annyira tiszteletreméltó a segítőszándék.

   Minden hónapban egyszer ételt oszt a rászorulóknak a velencei nagycsaládosokért létrehozott alapítvány. A következő alkalom február 25-én lesz – írta meg a Feol.hu.

   December végén lencsefőzelékkel, januárban pedig töltött káposztával készült a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászorulókért Alapítvány azoknak, akiknek bármikor jól jön egy tál tápláló meleg étel. Február 25-én, az alapítvány klubháza előtt újra ételosztás lesz.
   Fekete Zsuzsanna, az alapítvány vezetője a lapnak elmondta, hogy minden hónap utolsó vasárnapján főznek, és ruhaosztással egybekötve adják az ételt. Helyiek és környékbeli idősek, családosok egyaránt elfogadják az alapítvány felajánlásait, s aki nem tud eljönni és kéri, annak el is viszik – írta a Feol.hu.
   Az alapítvány klubháza, ahova várják a rászoruló embereket, Velencén, a vasútállomással szembeni büfésoron, az Európa parkban van. Az önkéntesek a ruhákat igénylőket már 9 órától várják, ebédosztás pedig 12 órától 16 óráig lesz.