Oldalletöltések száma: 6153438
2018. március 18. vasárnap 05:02,
Sándor és Ede napja van.

Jó szívvel adnak ruhát, ebédet Velencén

etelosztas infotatabanya huNagyon szomorú az az állapot, amikor emberek, vagy egész családok mások segítségére, jóindulatára szorulnak ahhoz, hogy ruhához juthassanak, egyszer-egyszer jóllakhassanak. De amennyire szomorú ez az állapot, annyira tiszteletreméltó a segítőszándék.

   Minden hónapban egyszer ételt oszt a rászorulóknak a velencei nagycsaládosokért létrehozott alapítvány. A következő alkalom február 25-én lesz – írta meg a Feol.hu.

   December végén lencsefőzelékkel, januárban pedig töltött káposztával készült a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászorulókért Alapítvány azoknak, akiknek bármikor jól jön egy tál tápláló meleg étel. Február 25-én, az alapítvány klubháza előtt újra ételosztás lesz.
   Fekete Zsuzsanna, az alapítvány vezetője a lapnak elmondta, hogy minden hónap utolsó vasárnapján főznek, és ruhaosztással egybekötve adják az ételt. Helyiek és környékbeli idősek, családosok egyaránt elfogadják az alapítvány felajánlásait, s aki nem tud eljönni és kéri, annak el is viszik – írta a Feol.hu.
   Az alapítvány klubháza, ahova várják a rászoruló embereket, Velencén, a vasútállomással szembeni büfésoron, az Európa parkban van. Az önkéntesek a ruhákat igénylőket már 9 órától várják, ebédosztás pedig 12 órától 16 óráig lesz.