Oldalletöltések száma: 7027579
2018. augusztus 17. péntek 03:53,
Jácint napja van.

Az ellentétet úgy oldotta meg, hogy elütötte a másikat

gyalogosgazolas margarianlaw comIgen sokszor önt el bennünket a tehetetlen düh egy-egy közlekedési helyzet során, hiszen az úton csupa tehetségtelen, falábú, a KRESZ-t egyáltalán nem ismerő ember nyomja a gázt, és sodor bennünket balesetveszélyes helyzetbe. Kétségünk ne legyen felőle, mások meg bennünket látnak ilyen ügyetlen balfácánnak.

   Mindaddig nincs is komolyabb baj, amíg véleményét mindenki megtartja magának, és a felek még egy barátságosnak nem mondható integetésbe sem kezdenek. Mert az ilyen helyzet gyorsan változhat akár sérüléssel is járó eseménnyé is. Valami ilyen történt Gárdonyban is – derül ki a Police.hu híréből.

   Gárdonyban, a Szabadság úton március 4-én, vasárnap délután egy Fiat típusú személygépkocsi vezetője a mögötte közlekedő Volkswagen sofőrjével egy közlekedési helyzetet követően konfliktusba keveredett.
A Volkswagen 31 éves sofőrje kiszállt a gépjárművéből, majd ezt követően a Fiat 36 éves vezetője elütötte őt és emiatt a sértett könnyű sérülést szenvedett. A balesetet okozó martonvásári lakost súlyos testi sértés kísérlete miatt előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki – írta a Police.hu.