Oldalletöltések száma: 8445545
2019. március 22. péntek 11:54,
Beáta, Izolda és Lea napja van.

Van még néhány százmillió, kár lenne veszni hagyni

szepkartya penzugyitudakozo huA Széchenyi Pihenő Kártya, azaz SZÉP kártya egy kártyaformátumú, univerzális, elektronikus utalvány, amelyet a munkavállaló munkáltatójától kaphat béren kívüli juttatásként, a cafeteria keretein belül.

   A SZÉP kártyával belföldi üdülést, meleg étkezést, különböző egészségügyi, szépségápolási, wellness- és sportszolgáltatásokat, illetve kulturális és szórakozási lehetőségeket lehet kifizetni – olvasható a Szépkártyások.hu oldalon.

   A SZÉP kártya birtokosok életében fontos dátum május 31-e, ugyanis eddig az időpontig el kell költeniük a munkáltatótól 2016-ban kapott, eddig fel nem használt juttatásokat – írta a Világgazdaság az MKB Bank közleményére hivatkozva.
   Mint lap írásából kiderül, az MKB SZÉP kártyákon még mintegy 615 millió forint vár elköltésre a munkáltatóktól 2016-ban kapott, eddig fel nem használt juttatásokból. Ez a lehetőség kártyabirtokosok 19 százalékát érinti.
   Az MKB SZÉP kártya 21 506 elfogadóhelyén a vendéglátás alszámla a legközkedveltebb, ezt a szálláshely alszámla követi. A bank tapasztalata szerint a legváltozatosabb szolgáltatási körrel rendelkező szabadidő és rekreációs alszámla lehetőségeivel élnek legkevésbé kártyabirtokosaink.
   A szabadidő és rekreációs alszámla lehetőségei között találhatóak a speciális gyógyászati technikák, homeopátiás kezelések, bizonyos egészségügyi vizsgálatok, masszázs, látásvizsgálat, lovas oktatás, sporthorgászat, fogászati terapeuták, szájhigénikusok tevékenysége, de még beszédterápia vagy akár táboroztatás is finanszírozható a terhére.
   Természetesen az alacsonyabb összegeket is el lehet költeni, cukrászdákban, növény- és állatkerti belépőkre vagy sétahajó jegyre is akár az egész család számára – hangsúlyozza a közlemény, amelyről a Vg.hu portálon lehet olvasni.