Oldalletöltések száma: 9229922
2019. június 20. csütörtök 14:57,
Rafael napja van.

Három autó ütközött, öt embernek kórházban folytatódott a hosszú hétvégéje

rendorauto forrasradi .huAz agárdi kereszteződésnél levő étterem előtti murvás parkolóban még a baleset után is sokan nézegették, szörnyülködve járták körül azt az autót, amelynek elejét jobboldalon szinte teljesen megsemmisítetté a délelőtti ütközés. Arrafelé már nem ez az első komolyabb csattanás.

   A Police.hu híre szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt augusztus 19-én délelőtt fél tizenegy körül Agárdon, a Balatoni út és Szövetkezetek útja kereszteződésében, ahol három személygépjármű ütközött össze.

   A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták és csak dél után nyitották meg újra a járművek előtt. Sajnálatos az eseményben az, hogy a tetemes anyagi kár mellett öt ember is megsérül, akiket a mentők kórházba szállítottak.
   A Csutora étterem előtti kereszteződésben nyaranta szinte minden évben van komolyabb baleset. A Szövetkezetek útja köti össze Agárd egyik sokak által lakott és nyaralóövezeteket is érintő városrészét a Székesfehérvár-Budapest közötti 7-es főúttal, a Balatoni úttal. S bár a kereszteződés jól belátható, sok tapasztalatlan járművezetőnek okoz gondot nagy forgalom esetén a főútra, vagy az onnan lekanyarodás.
   Több mint egy évtizede már felmerült ott egy körforgalom kialakításának gondolata is, de ezt információink szerint a közlekedési szakemberek végül nem látták indokoltnak és amúgy is túl drága lett volna a kiépítése.