Oldalletöltések száma: 8697810
2019. április 24. szerda 07:56,
György napja van.

Gárdonyba sem a tudásszomj vezérelte az iskolai betörőt

iskolai betoro police huMeglepő területre szakosodott egy, a betörő iparágban tevékenykedő fiatalember, talán a nosztalgia vezette az oktatási intézményekbe. Kár, hogy nem tanulni járt oda, mert a következő években bizonyára előbbre jutna a tudás nevű szerzeménnyel.

   Ezzel szemben ő inkább a tárgyi értékekre utazott. Sorozatbetörőt vettek őrizetbe a budaörsi rendőrök, gyanújuk szerint az elmúlt időszakban hat oktatási intézménybe tört be a 29 éves férfi – írta a Police.hu.

   A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 29 éves tárnoki férfi ellen lopások miatt. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 10. és 2019. január 26. között Gárdony, Biatorbágy, Telki, Zsámbék, Páty településeken, valamint Budapest XI. kerületében tört be iskolákba. A betörések alkalmával jellemzően készpénzt és laptopokat lopott.
   A budaörsi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmények elkövetőjét, akit 2019. január 26-án hajnalban, egy Budapest, XI. kerületben lévő iskolában betörés közben tetten értek és elfogtak.
   A további eljárást az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja, amelynek során vizsgálják, hogy a férfi összefüggésbe hozható-e más bűncselekmények elkövetésével is – olvasható a Police.hu hírében.