Oldalletöltések száma: 9901467
2019. augusztus 23. péntek 08:23,
Bence napja van.

Díjjal ismerték el a vízszolgáltatót

viz ivo

A Velencei-tó térségében, ahogy hazánk nagyon sok településen, kis- és nagyvárosban is teljesen magától értődő, hogy lakásokban mindig van vezetékes víz, amelyből bármikor bátran ihatunk is, és biztosak lehetünk abban, hogy a víztől nem leszünk betegek.

   Ez mindenképpen a szolgáltatás, a szolgáltató jó minőségét igazolja. A velencei-tavi településeken is szolgáltató Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., tevékenységéért rangos szakmai elismerésben részesült – tudta meg a Feol.hu

   A Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt. kapta idén a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által odaítélt 2018-as Év vagyonkezelője díjat. A szolgáltató az ország az egyik legnagyobb ellátási területtel rendelkező, állami tulajdonú víziközmű-szolgáltató társasága, amely többek közt a velencei-tavi térség ivóvízellátását és szennyvízelvezetését is biztosítja.
   Az elismerés díjátadóra az MNV Zrt. Pesti Vigadóban tartott évnyitó ünnepségén került sor február elején. A díj a vízmű felelősségteljes munkáját, gazdálkodását ismeri el – írta a Feol.hu.