Oldalletöltések száma: 9901439
2019. augusztus 23. péntek 08:22,
Bence napja van.

Egy halott, három összetört autó Agárdnál

baleset agardnal police huAz Agárdot Székesfehérvárral összekötő főút nem tartozik a legveszélyesebb útvonalak közé, mégis több alkalommal is súlyos baleset helyszíne volt ez az útszakasz. Talán a nyugalma, hosszú egyenesei altatják el a figyelmet.

   Nem lehet eléggé figyelni vezetés közben, ezt az örökérvényű igazságot erősíti a mostani eset is, amikor a köd vált cinkostársává a figyelmetlenségnek. Szerdán Agárd és Dinnyés között három személygépjármű ütközött össze, halálos áldozattal – tudatta a Police.hu.

   Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt február 7-én, szerdán 11 óra 5 perckor a 7-es számú főút 54-es kilométerénél, Agárd közelében, ahol három személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében egy 68 éves hölgy oly súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
   A sérültekhez mentőhelikopter is érkezett, akiket ellátásuk után kórházba szállítottak. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Agárdra terelték.