Tizenhét nap korlátlanság a Telekom előfizetőknek

mobilozokA magyarországi mobilelőfizetések száma évek óta közelít a 12 millióhoz, egy tavaly őszi adat szerint az összes mobiltelefon-előfizetés több mint 45 százaléka, vagyis 5,3 millió SIM-kártya tartozik a Magyar Telekomhoz. Közülük a lakossági előfizetőnek már hétfőn megérkezik a karácsonyi ajándékuk.

  Díjmentes korlátlan mobilnetet nyújt december végéig minden mobil előfizetőjének a Telekom. December 16. és 2020. január 1. közötti időszakra szólóan a szolgáltató ajándéka minden lakossági mobil előfizetőjére vonatkozik függetlenül attól, hogy havidíjas vagy Domino csomagot használ – írta meg a Hwsw.hu.

   A kedvezményt továbbá az Üzleti Trend előfizetéssel rendelkező ügyfelek is igénybe vehetik. Az extra adatmennyiségtől azok sem esnek el, akik valamelyik uniós országban töltik az ünnepeket, a Telekom ugyanis 15 gigabyte roaming helyzetben ingyenesen felhasználható adatmennyiséget csomagolt ügyfeleinek, amely a korlátlan adatcsomaggal rendelkező előfizetők EU roaming adatmennyiségéhez adódik hozzá.
   A korlátlan belföldi (plusz 15 gigabájt EU-roamingban felhasználható) adatkeretet nyújtó „Mobil ünnepi korlátlanság” ajánlat a Telekom okostelefonos alkalmazásban lesz aktiválható hétfőtől – olvasható a Hwsw.hu oldalon.