Oldalletöltések száma: 6664962
2018. június 21. csütörtök 16:23,
Alajos és Leila napja van.

Ingyenes, magyar és óriásfájl is küldhető vele

onboxFreemail, Gmail, Hotmail. Néhány az ingyenes levelezőrendszerek közül. Mostantól érdemes lesz megjegyezni az Onbox nevet is.

   A 100%-ban hazai fejlesztésű, ingyenes, korszerű biztonsági technológiával szerelt levelezőrendszert tegnaptól már használhatják az internetezők – tudatta a Híradó.hu.

   Aki igényli, korszerű kétlépcsős azonosítással is védheti fiókjait. Ilyenkor idegen eszközről történő bejelentkezéskor egy, a felhasználó által megadott és ismert másik eszközön is ellenőrzik, hogy tényleg ő szeretne-e belépni a fiókjába, s nem pedig valaki más, így ügyelve a biztonságra az adataid felett.
   A szolgáltató úgy véli, a szolgáltatás méltó versenytársa lehet a nemzetközi mezőny óriásainak. Sőt, bizonyos mértékben akár túltehet rajtuk, különösen azzal, hogy levélben itt akár 1GB-os óriásfájl is küldhető. Mivel az Onbox tegnap indult, még a legtöbb név szabad, vagyis érdemes időben regisztrálni.
   A szolgáltatás a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt, tudásintenzív és innovatív vállalatok, jelentős szellemi értékeket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások és technológiák házon belüli fejlesztésére irányuló pályázatának egyik nyertese.