Oldalletöltések száma: 6331760
2018. április 21. szombat 10:01,
Konrád és Zelmira napja van.

Jobb lesz a hangminőség és tovább bírja az akksi

4g zdnet comA legtöbben úgy választanak okostelefont, hogy annak csak néhány szolgáltatása, külseje, és ára érdekli őket, így aztán szép számmal vannak olyanok, akik nem is tudják, hogy telefonjuk alkalmas a 4G hívásokra is.

   Az információtechnológia 4G-vel a negyedik generációs vezeték nélküli szolgáltatásokat jelöli. A 2G és a 3G rendszerek utódját, a 4G rendszereket a nagy adatátviteli sebesség, nagyobb kapacitás, jobb akkumulátor üzemidő jellemezi. Mindezek után izgalmas a hír, amelyet a Computerworld.hu osztott meg.

   A Magyar Telekomnál lendületesen halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára. Október első hetére már több mint kétszázezren élvezhetik a 4G Hang előnyeit. Eddig már számos Samsung és iPhone készülékkel rendelkező ügyfél részére aktiválták a 4G Hang képességet.    Ezek az előfizetők sms-ben kapnak értesítést, hogy számukra már elérhető a lehetőség. A szolgáltatás-aktiválást egyedileg, az ügyfélszolgálati csatornákon is lehet kezdeményezni.
   Mindezt a Telekom és a mobiltelefon-gyártók közötti együttműködés eredményeképpen folyamatosan kiterjesztik további készüléktípusokra is. Az új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeken már forgalomba kerülésükkor elérhető a 4G Hang képesség. A 4G Hang¬-szolgáltatás gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és telefonálás közben is folyamatos, 4G sebességű mobilinternet kapcsolatot tesz lehetővé – írta a Computerworld.hu.
   Aki többet is szeretne tudni minderről itt talál információkat.