Oldalletöltések száma: 6153852
2018. március 18. vasárnap 06:48,
Sándor és Ede napja van.

Telefontöltő nagycsaládosoknak

connect charlie akamai netMiután ma már a legtöbb telefontöltő USB csatlakozóval rendelkezik, ezért cseppet sem jelent olyan nagy bajt, ha a családban elromlik valakinek a töltője, hiszen használhatja a másikat. Igen ám, de a legtöbben általában este és egyszerre akarják feltölteni kedvenc eszközeiket. Az új készülék minden ilyen gondot megold.

    Olyan töltőre bukkant a Pcworld.hu, amely akár egy többfős családnak is megoldást kínál, hogy a családtagoknak ne kelljen sorban állni egy kis energiáért a lemerülő mobillal.

   A Connect CHARLIE egy olyan elektromos hálózatra csatlakoztatható eszköz, amelynek kilenc USB, és három hálózati csatlakozó része van. Ettől kezdve csak megfelelő kábel kell, és máris mindenki mindent egyszerre töltheti telefonját, vagy más lemerülő félben lévő készülékét.
   Bár a szerkezet nem a mifelénk használt szabvány, de érdemes tudni, hogy utazó adaptert már igen olcsón is lehet venni, vagyis az eltérő kialakítás nem jelenthet akadályt, és már önmagában a kilenc USB-port megéri a befektetést. Az eszköz nem túl drága, hiszen az Amazonon 38 dollárért kapható, ami napi árfolyamon éppen csak több mint 10 000 forintnak felel meg – fedezte fel az újdonságot a Pcworld.hu.