Oldalletöltések száma: 6154180
2018. március 18. vasárnap 08:42,
Sándor és Ede napja van.

A nap első balhéját az óra viszi el

mrwakey yankodesign comÉbresztőórára ébredni nem a legkellemesebb pillanata az új napnak. Sokan – ismerve magukat – jó messzire rakják maguktól a csörömpölő, vészes hangerővel zenélő, zörgő vekkert, mert tudják, első indulatukat biztosan azon töltik ki. Mr. Wakey egyébként éppen erre született.

   A Mr. Wakey névre hallgató szerkezet egy pocakos, öntelt, kellemetlen fickót ábrázoló ébresztőóra. A lényege, hogy addig biztosan nem hallgat el, amíg le nem pofozza, el nem hajítja, vagyis kemény testi erőt nem alkalmaz vele szemben az ébredésre kényszerített áldozata.

   Az óra mindezt meglehetősen jól tűri, hiszen a fontosabb alkatrészei vastag szilikon házban laknak, amely pedig megfelelő mértékben tompítja a csapásokat. A Yanko Design leírása szerint Mr. Wakey arca pont azért tűnik olyan önteltnek, hogy felkeltse az ébredőben a dühöt.
   Az ébresztőórát még a fényes belső világítása is kihívóbbá teszi, valamint a hangja is erős pofonokra készteti a legédesebb álmából felébredőket. Szóval kiváló ébresztő szerkezet, nem vitás.