Oldalletöltések száma: 8201199
2019. február 18. hétfő 03:46,
Bernadett napja van.

Önfegyelmező beállítás lesz a Facebookon

facebookozas kanadavilaga comNémi túlzással azt is állíthatjuk, hogy aki manapság nincs a Facebookon (vagy valamelyik másik közösségi portálon) az nincs. Persze ez nem igaz, de tény, hogy világszerte mind többen fedezik fel a közösségi lét előnyeit, olyannyira, hogy a többmilliárd felhasználó közül nagyon sokan függővé is válnak.

   Bár mindez jó például a Facebook üzemeltetőinek, mégis hamarosan egy számlálót építenek a rendszerbe, hogy mindenki nyomon követhesse, mennyire lett Facebook-függő. Minderről a Geeks.hu tájékoztatta a facebookosokat.

   Hamarosan új funkció kerül a Facebook és Instagram mobilos alkalmazásaiba, amely segítségével a felhasználó megnézheti, hogy mennyi időt tölt naponta e két közösségi hálón. A Facebook célja az újdonság bevezetésével az, hogy a felhasználók az eltöltött időt hatékonyabban, tudatosabban használják ki. Az új funkció nem csak számlál, de be lehet majd állítani emlékeztetőt is, hogy értesítést kapjon a használó arról, ha a saját maga szabta keretet túllépi.
   Korábban már volt arról szó, hogy a Facebook a közösségi felelősségvállalást előtérbe helyezve segíteni fogja a felhasználókat abban, hogy ne váljanak függővé. Ezt a célt szolgálja többek között a bejegyzések kulcsszó vagy ismerős alapján történő szűrése valamint az ismerősök bejegyzéseinek kiemelése is – olvasható a Geeks.hu hírében.