Oldalletöltések száma: 8200856
2019. február 18. hétfő 02:39,
Bernadett napja van.

Nem az egyéjszakás kalandokat akarják segíteni

facebook dating huffingtonpost comMiközben soha nem volt ennyire nyitott és nyilvános a világ, mint a Föld nyugati típusú társadalmaiban és sohasem volt annyi lehetőség az ismerkedésre, mint napjainkban, sok fiatal mégis igen nehezen találja meg párját. És itt nem az egyéjszakás, futó kalandokról van szó, hanem a tartalmasabb kapcsolatokról.

   Vélhetően ezt érzékelte a Facebook vezetősége is amikor egy társkereső létrehozásáról határoztak. Ez nem egy alkalmazás lesz, hanem a Facebookba magába épül be, és a komolyabb kapcsolatok kialakítását igyekszik elősegíteni – írta a Computerworld.hu.

   Marc Zuckerberg, a Facebook vezére tavasszal jelentette be, hogy a közösségi hálózat rövidesen valamilyen társkereső megoldást indít. Most kiderült, hogy a Facebook Dating nem különálló randiapp lesz, hanem a fő Facebook appba épül be. A cég alkalmazottai már tesztelik a szolgáltatást, bár figyelmeztették őket arra, hogy ne a kollégáikkal történő randik megszervezésére használják.
   A májusi F8 konferencián a Facebook már adott egy kis ízelítőt a Dating lehetőségeiből, és a napvilágot látott képernyőfotók alapján úgy tűnik, hogy a szolgáltatás nem egyéjszakás kalandok, hanem komolyabb kapcsolatok összehozására való.
   Miután aktiválta a felhasználó a szolgáltatást, csak azok láthatják, akik hasonlóképp cselekedtek, és Facebook által összegyűjtött információk segítik, hogy a valóban hozzá passzolók között válogathasson. Ha mindkét fél kifejezte érdeklődését a másik iránt, a Messsengeren vagy a WhatsAppon kezdhetik meg az ismerkedést. Egyszerre csak korlátozott számú ember iránt érdeklődhet egy felhasználó, és ha valakit blokkol a Datingban, ez a Facebook-kapcsolatait nem érinti – olvasható a Computerworlds.hu-n.