Oldalletöltések száma: 9233546
2019. június 21. péntek 01:50,
Alajos és Leila napja van.

Szívpontokkal a fogadalomért

google fitVélhetően idén is sokan tettek fogadalmat az újév hajnalán arra, hogy mostantól kevesebbet esznek, isznak, többet sportolnak, vagyis egészségesebben élnek majd. A legtöbbek által használt keresőóriás mindezt egy ötletes alkalmazással kívánja elősegíteni.

   30 napos kihívással indítaná az új évet a Google Fit, amely gondoskodna róla, hogy ne adjuk fel idő előtt a fogadalmainkat – fedezte fel a Pcworld.hu.

   A Google sok tervét ismerjük már, amelyet idén szeretne megvalósítani, ezek közül az egyik, hogy el akarják érni, a Google Fit olyan platformmá váljon, amely az androidosokat és a Wear OS-használókat aktivitásra buzdíthatja, illetve ennek segítségével követhetik az emberek az egészségügyi adataikat.
   A 2018-ban teljesen újratervezett app nemrég újabb fontos frissítéseket kapott, most pedig 30 napos kihívással várja a felhasználókat, nehogy azok röviddel a fogadalmak megtétele után feladják a céljaikat. Január 1-től az a cél, hogy minél több szívpontot szerezzenek a felhasználók, ezzel pedig az Instagramon és a YouTube-on is büszkélkedhetnek, ha használják a #GetFitWithGoogle hashtaget.
   A szívpontokat a lépésszámlálás helyett találta ki a Google. Bármi számít, futás, biciklizés, hegymászás, szezonális sportok, még a hólapátolás is. Minél intenzívebb a program, annál több pont gyűjthető – írta a Pcworld.hu.