Oldalletöltések száma: 6154115
2018. március 18. vasárnap 08:29,
Sándor és Ede napja van.

A Babanapló éppen csak pelenkázni nem tud

babanaploAmikor ez embernek megszületik az első gyermeke, jószerével azt sem tudja mihez kezdjen, mik a teendői. Persze a család nőtagjai szívesen segítenek, de néha ez is kevés. Mostantól egy kiváló applikáció is könnyíti a mamák dolgát.

   A gyermekvállalást és a szülés utáni hónapokat rengeteg tévhit és bizonytalanság lengi körül. Ilyenkor bizonyul hasznos segítőtársnak az új Babanapló alkalmazás, amely ingyenesen elérhető Android és Apple készülékekre egyaránt – írta a DrPortal.hu.


   Ahogy az orvosoknak szánt portál írta, az újdonsült szülőkhöz mindenkinek van egy-egy jó tanácsa, de ez a legtöbb esetben csak tovább bonyolítja a helyzetet. Az applikáció fejlesztésekor elsődleges szempont volt a szakmai hitelesség, így a webbeteg.hu orvosai, szakértői által írt tartalomnak köszönhetően nem csak hasznos, de 100%-osan hiteles felületről tájékozódhatnak a kezdő szülők.
   Az alkalmazás segít a gyermek fejlődésének nyomon követésében, az étkezés, alvás, védőoltások és mérföldkövek naplózásában, segítve ezzel a gyermekorvossal való konzultációt is. A kicsi három éves koráig javasolt az applikáció használata– derült ki a DrPortal.hu írásából.
   Aki szeretné a Babanaplót használni és androidos készüléke van, innen, míg az ipfonosok innen tölthetik le az applikációt.