Oldalletöltések száma: 6500718
2018. május 26. szombat 02:29,
Fülöp és Evelin napja van.

Egymillió magyar szerint idén jönnek a földönkívüliek

foldonkivuliekSzinte valamennyien ismerünk olyan embert, akiről vagy kivételes képességei, vagy éppen üresfejű megnyilvánulásai alapján feltételezzük, hogy nem is ember. Azt, hogy a földönkívüliek már régen közöttünk élnek, sok ufó-hívő is vallja. De ha még nincsenek is itt, hát hamarosan jönnek. Sokak szerint.

   A magyarok többsége a kormánypropaganda ellenére sem igen hiszi, hogy terrortámadás lesz hazánkban, és a gazdasági összeomlást sem tartják valószínűnek, viszont 12%-uk szerint 2018-ban eljönnek az idegenek a Földre – olvasható a Ténygyár.hu összeállításában.

   A portál egy nemzetközi kutatás adataiból válogatott. Az Ipsos közvélemény-kutató 2017 végén 27 országban készített felmérést arról, mit várnak az emberek 2018-tól. Az újévi kutatás igen változatos kérdésekre kereste a választ, többek között, hogy a válaszadó vár-e terrortámadást hazájában, tart-e egy kirobbanó háborútól, vagy éppen az ufók látogatásától.
   Kiderült, hogy a legtöbb ufó-hívő Indiában él, a világ második legnépesebb országában minden harmadik ember gondolja azt, hogy 2018-ban az idegen lények meglátogatják majd a Földet. A magyarok 12%-a hisz ebben, amivel a középmezőnyben foglalunk helyet, a nyugat-európai államok e téren többnyire 10% alatt teljesítettek, a legkevesebben 5%-nyian pedig Japánban hisznek a földönkívüliek közelgő látogatásában – írta a Ténygyár.hu.