Oldalletöltések száma: 6500706
2018. május 26. szombat 02:28,
Fülöp és Evelin napja van.

Recept a boldog házassághoz: végy egy alacsony nőt és egy magas férfit

alacsony no magas ferfi jamesdazouloute netAmikor valaki párt keres, vagy egyszerűen csak ismerkedni akar, óhatatlanul is a korábban önmagában megfogalmazott elvárások, hajszín, súly, magasság, kulturáltság, higiénia megfelelősége esetén találja meg a neki való férfit, vagy nőt.

   Egy tavaly végzett széleskörű tanulmány arra az eredményre jutott, hogy az alacsony feleségből és magas férjből álló házasságok a legboldogabbak, sőt a magasabb férjekkel rendelkező asszonyok boldogabbak asszonytársaiknál, bár a kutatók elismerik, mindez azért nem törvényszerű. Minderről a Culturehook.com írt.

   A kutatók egy 8000 fős felmérés kiértékelése alapján úgy vélik, hogy az alacsony nők mindig szeretnivalónak és ártatlannak tűnnek, ezért partnereik védelmezik őket. Az alacsony testmagaságú nők lehetnek védekezők és agresszívek, testmagasságuk, amely befolyásolja viselkedésüket, sebezhetőkké teszi őket, ez pedig – a kutatók szerint – vonzza a férfiakat.
   Egy korábbi tanulmány szerint, amelyről a Businessinsider.com írt, a magas férfiak között több a jómódú, sikeres ember, ezért a nők az ilyen férfiak ismeretségét keresik. A kutatók megállapították azt is, írta a Player.hu, hogy nem tart örökké a boldogság az alacsony nők és a magas férfiak között. Átlagosan nagyjából 18 évnyi együttlét után már nem számított a testmagasság, vagy inkább a magasságkülönbség.
   Mi meg úgy véljük, hogy a boldog házasság titka még ennél is bonyolultabb.