Oldalletöltések száma: 8697958
2019. április 24. szerda 08:30,
György napja van.

Lehet, hogy jön a nyugdíjasoknak egy kis húsvéti ajándék?

erzsebet utalvanyA jót könnyű megszokni, így vannak ezzel a nyugdíjas korúak is, akik az elmúlt két karácsonyra ajándékként utalványokat kaptak a kormánytól. Ennek többnyire pártállástól függetlenül örültek is, hiszen nincs az a pénz egy nyugdíjasnál, aminek ne lenne helye.

   Erzsébet-utalványokat hozhat a kampány a nyugdíjasoknak. A találgatás alapja, hogy jövő keddre összehívták az Idősek Tanácsát. Mindezt a Népszava.hu írta. A nyugdíjasok bizonyára remélik, hogy az információ helytálló.

   A lapnak nyugdíjas körökből származó információja szerint még húsvét előtt újabb ajándékot kaphatnak az idősek. Elterjedt, hogy a leköszönő kabinet a választás előtt még kioszt némi Erzsébet-utalványt, a vélekedések szerint az elhúzódó tél kiadásaira hivatkozva.
   Mindezt annak nyomán gondolják a lap informátorai, hogy kedden délelőtt 11 órára összehívták a ritkán ülésező kormányközeli Idősek Tanácsát. Ezt a testület több tagja is megerősítette a Népszava.hu-nak.
   Most már csak a keddet kell izgatottan várni, hogy valóban érkezik-e egy kis télvégi támogatás az amúgy nem túl jól finanszírozott időseknek.