Oldalletöltések száma: 8020507
2019. január 24. csütörtök 11:27,
Timót napja van.

Koncertparkká alakul a Halász-kastély kertje

halasz kastely halaszkastely huRégen sokszor érte vád a Velencei-tó térségét, hogy a napfényen, szálláshelyeken és strandokon kívül semmivel sem várja az odalátogatókat. A legtöbben a nyári szabadtéri programokat hiányolták. Az elmúlt három évtizedben már inkább a bőség okozhatott zavart. Idén újabb lehetőségeknek örülhetnek a műsorok kedvelői.

   Számtalan koncert résztvevői lehetnek a Velencei-tó mellett lakók, nyaralók ezen a nyáron is. A pop és rock sokféle műfaján túl komolyzenével és dzsesszel is találkozhatnak az arra vágyók. Szép környezetben, a felújított kápolnásnyéki Halász-kastély parkjában is megszólal majd a zene.

   Kastélykoncert néven hirdeti egy programfüzet a május 26-án kezdődő és augusztus 18-áig tartó műsorfolyamot. Az első, Gyermeknapi zenés Kastélykaland című májusi koncerttel a szervezők a gyerekek érdeklődését célozzák meg, majd egy pénteki esti kivétel mellett szombat esténként csendül majd fel a zene a Halász-kastély parkjában.
   A műsorban lesz Mozart-est, Kis Éji Jazz, Beethoven muzsikája is hallható lesz, kicsit másként. A Múzeumok éjszakáján lesz Kastélykoncert és rendhagyó tárlatvezetés is. Aki szereti a harmonika muzsikát, ugyancsak nem fog csalódni.
   Akit érdekelnek a részletek, itt minden információt megtalál.