Oldalletöltések száma: 8020846
2019. január 24. csütörtök 12:15,
Timót napja van.

Rozi meglépett, csak a macskák meg ne tudják

jakopapagaj papagajok lapunk huRégebben sokan tartottak papagájt, de csak a kalitkába is jól ellévő hullámos papagájt. A jákópapagáj vagy más néven szürkepapagáj már más kategóriát jelent. Komoly érzelmi és anyagi vesztességet jelent, ha egy ilyen madár elszökik a gazdájától.

   Nagyon keresi Rozi nevű madarát Tamás, aki csütörtökön vesztette el hároméves jákópapagáját Gárdonyban. Rozi nagyon félénk, viszont a megtaláló magas jutalomra számíthat – írta az Nlcafe.hu.

   Rozi, a hároméves jákópapagáj csütörtökön oldott kereket a gárdonyi Kócsag utcából, egyszer visszatért a ház fölé, de gazdája Tamás azóta nem látta. A gazda szerint Rozi nagyon félénk, ezért aki megtalálja, ne próbálja befogni, mert nem fog sikerülni. Inkább egyből hívjanak fel őt – javasolta.
   A fiatalon 160 ezer forintba kerülő papagáj megtalálóját a tulajdonos magas jutalomban részesíti. Rozi gazdája, Pawlik Tamás az alábbi telefonszámon érhető el: 06 30 211 3677 – olvasható a Nlcafe.hu írásában.
   Reméljük, hogy Rozi időközben már megkerült, vagy ha az önálló életet keresi, hát sikeresen kerüli el a rá vadászó macskák, kutyák, ragadozó madarak fogait, csőrét. Rózi, a Vé szerkesztősége egy emberként szurkol neked!