Oldalletöltések száma: 8200877
2019. február 18. hétfő 02:42,
Bernadett napja van.

Az idei nyári szünet még véget sem ért, de már tudjuk a következő kezdetét

tabor nyari refbanhida huA diákok még javában élvezik a vakációt, hiszen közel egy hónap van még belőle hátra, de a boltokban látható iskola eszközkínálat, a szülők bevásárlásai már nap mint nap emlékeztetheti őket arra, hogy még a legszebb napok is véget érnek egyszer. De vajon mennyit kell majd várniuk a következő pihenőre?

   2018/19-es tanév kezdete előtt az Eduline.hu azt vizsgálta, hogy mikor lesznek hosszabb szünetek az oktatási év során. Nos, legközelebb az őszi szünet következik és kilenc napos lesz.

   Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap idén október 26-án, pénteken lesz, a szünet utáni első tanítási nap pedig november 5-én, hétfőn. A téli szünet december 22-től január 2-ig tart majd és összesen 11 napos lesz.
   A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napot 2019. április 17-én szerdán tartják, a szünet utáni első tanítási napra 2019. április 24-én, szerdán kerül sor, vagyis majdnem egy hétig, pontosabban 6 napig tart majd a majd pihenő időszak.
   Aki pedig távolabbra akar nézni, vagy megtervezni a következő vakációját jó, ha tudja, a következő tanév utolsó tanítási napja 2019. június 14-én, pénteken lesz – írta az Eduline.hu.