Oldalletöltések száma: 9494329
2019. július 20. szombat 14:15,
Illés napja van.

Földönkívüliek vacsorája

foldonkivuliek vacsoraja kicsiElőször a kövéreket fogjuk megenni! Ez a szöveg volt olvasható azon az óriásplakáton amelyen pár éve – nem nálunk, itt mások a mumusok – földönkívüliek fenyegették meg a túlsúlyos embereket.

   Ez a hír és a bennünket körülvevő cseppet sem unalmas világ mindennapi történéseinek áradatából jó néhány más, izgalmas téma ihlette meg a Vé alapító főszerkesztőjét, Máté G. Pétert, hogy hetente leírja és közzétegye véleményét világunkról. Ezekből született a már elérhető legújabb hangoskönyve, a Földönkívüliek vacsorája.

   A szerző hatodik hangoskönyve válogatás a 2008 és 2011 között a nyomtatott és elektronikus sajtóban, valamint a Vészcsengő című kötetében megjelent rövid írásaiból.
   A hangoskönyv, amely a technika és technológia viharos fejlődésének köszönhetően ott lehet mindenkinek a zsebében az okostelefonján, vagy laptopján, számítógépén, mp3 lejátszóján és amelyet meghallgathat utazás, autózás, várakozás, vagy éppen kikapcsolódás közben, a szerző eddigi gyakorlatát követve ezúttal is ingyenes. Ahogy a Vénak elmondta: naponta színesítik sétáit, vagy éppen ügyintézésekre várva elfecséreltnek érzett idejét a hangoskönyvek, amelyeket ingyenesen tölt le a Magyar Elektronikus Könyvtárból, ezért úgy érezte úgy helyes, ha mások meg az ő műveit hallgathatják hasonlóan térítésmentesen.
   Máté G. Péter nem titkolt szándéka az sem, hogy hangoskönyveivel segítsen a gyengén látóknak, vagy éppen látásukat véglegesen elveszítetteknek szórakozni, kikapcsolódni, vagy éppen tájékozódni a világban.
   A Földönkívüliek vacsorája közvetlenül meghallgatható, vagy letölthető innen.